Kim box 19

Kim

Topparagnoste, medium. Zeer zuivere toekomst voorspellingen en ook jaarprognoses. Ik kan u helpen met het contact leggen met overledenen.

IkĀ help u met alle problemen in de liefde of als u graag een nieuwe liefde wilt ontmoeten.

Tevens met het verlies van overledenen en de problemen die daar uit voortkomen.

Verslavingscoach, Kinderen met leerproblemen en ADD of ADHD.

Voor het maken van een belafspraak of fotoreading kunt u mailen naar astroparalijn@hotmail.com

Afwezig
0909 0400 577 - Box 19 (€ 0,90c p/m)

3 gedachten over “Kim box 19

  1. Ik ben cynthia heb een probleem met mijn man hij zit in de gevangenis ,maar er is nog een andere vrouw ik wil weten wiw hij kiest mij of haar

  2. Hi Cynthia, ik lees helaas nu pas je vraag. Als jouw man uit de gevangenis komt, zal hij een tijd bij jou blijven, maar die andere dame, gaat dan weer aan hem trekken en de vraag is of hij dat kan weerstaan. Wat je kunt doen is een betere band met hem opbouwen en veel met hem praten. Vraag hem ook wat zijn verlangen is. Als je meer weet, krijg je ook een betere relatie met hem en hoeft hij niet meer naar andere vrouwen toe.

Geef een reactie