Nayati Box 7

Nayati

Hallo, ik ben Nayati, ervaren paragnost en medium. Ik ben heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Sterk gespecialiseerd in toekomstvoorspelling, toekomstprognose, tijd, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatiebegeleiding, coaching, werk en lenormandkaarten.

Heden, verleden, toekomst.

Als ervaren medium werk ik intuïtief met de lenormandkaarten en kan hiermee heel gedetailleerd aangeven wat er speelt en wat er op jouw pad gaat komen in de nabije en verre toekomst.

Medium

Als ervaren medium werk ik enkel met een naam en krijg direct de informatie door. Je kunt bij mij terecht voor een algemene legging of specifiek op jouw vraag of situatie. Ik krijg hierbij heel duidelijk door wat er op dat moment speelt en wat er nog gaat gebeuren. Ik krijg bij deze gebeurtenissen ook tijdstippen door.

Ik krijg heel duidelijk door waarom iemand bepaalde beslissingen neemt. Ik ben gespecialiseerd in liefdesrelaties en kan snel tot de kern komen en jou van de juiste antwoorden voorzien.

lenormandkaarten

Als ervaren medium werk ik met de Lenormandkaarten welke een duidelijk en helder beeld geven m.b.t. personen, situaties of waar jij vragen over hebt.

Verleden, heden, toekomst krijg ik daarbij sterk door. Ik kan daarmee vanuit de kaarten duidelijke handvatten meegeven voor de toekomst.

Je kunt bij mij terecht met onder andere vragen als:

– Wat voelt hij of zij voor mij?

– Hoe verloopt mijn relatie?

– Wat staat er op korte termijn te gebeuren?

– Welke zaken spelen er bij mijn partner en wat is belangrijk voor mij?

– Wat staat er op mijn werk te gebeuren?

– Welke veranderingen kan ik wel of niet verwachten?

 

Met al deze vragen en meer kun je bij mij terecht. Ik geef jou een zeer duidelijk antwoord en geef aan welke invloeden aanwezig zijn.

Coaching

Als paragnost en medium werk ik tevens als coach. Tijdens ons gesprek kan ik voor jou de juiste handvatten aanreiken die voor jou belangrijk zijn of voor jouw relatie. Ik kan heel duidelijk aangeven wat de oorzaken van een probleem of situatie zijn en ik kan snel tot de kern van een probleem komen.

Luisterend oor

Ook wanneer je het eventjes moeilijk hebt en behoefte hebt aan een luisterend oor, dan kun je bij mij terecht. Ik help jou heel graag verder.

Specialisaties:

Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Tijdsaanduiding, Liefde, Relatie, Relatiebegeleiding, Familie, Werk, Financi├źn, Fotoreading, Coaching, Luisterend oor en Lenormandkaarten.

 

Voor het maken van een belafspraak of fotoreading kunt u mailen naar astroparalijn@hotmail.com

Afwezig
0909 0400 577 - Box 7 (€ 0,90c p/m)

Geef een reactie