Vitae box 21

Rosario

Topparagnost, spiritueel coach, verslavingscoach, hypnotherapeut.
Nauwkeurige voorspellingen en zeer zuiver advies! Bijzonder contact Aartsengelen en gene zijde, helderwetend, voelend en ziend.

Voor het maken van een belafspraak of fotoreading kunt u mailen naar astroparalijn@hotmail.com

Afwezig
0909 0400 577 - Box 21 (€ 0,90c p/m)

4 gedachten over “Vitae box 21

 1. Beste. Ik weet sinds kort dat ik borstkanker heb en dat mijn borst moet geamputeerd worden maar mijn gevoel zegt dat ik op een natuurlijke manier de slechte cellen uit mijn lichaam kan werken. Door cannabisolie. Zit mijn gevoel goed aub? Lieve groetjes Nancy 28.01.1964

 2. Beste Nancy,

  Excuses dat ik nu pas reageer op uw bericht.

  Helaas mag ik geen reading geven zonder gebeld te worden.
  Echter kan ik je wel mededelen dat mijn moeder ook borst kanker heeft en zelf geen chemo therapie gebruikt maar wel cannabis olie ( CBD olie ) gebruikt.
  Dit heeft een goed effect gehad op de tumor; de tumor is kleiner geworden en de tumor heeft een verzwakt negatieve werking.

  Dus ik kan je mededelen dat CBD oftewel cannabis olie uitstekend kan werken.
  Toch wil ik je wel zeggen dat ik dit niet met zekerheid kan zeggen.

  Warme Groeten,

  Vitae Box 21 ( Rosario )

 3. Beste Rosario,
  Naast dat je een goede voorspeller bent,heb je me jaren gecoacht.Hierbij heb ik betere beslissingen kunnen maken en heb je me mijn valkuilen beter laten in zien.Je bent een mooie w ijze oude ziel en zeer correct en vriendelijk.je bent en wordt nog een veel groter medium die nog veel mensen als mij mag bijstaan.Dank je wel en keep on doing this great job.

 4. Hallo Vos,

  Bedankt voor dit fijne compliment. Dit waardeer ik heel veel.
  En natuurlijk zal ik de andere mensen net zo goed helpen als ik bij u deed.

  Nogmaals bedankt.

  Veel geluk en liefde toewenst.

  Warme Groeten,

  Vitae Box 21 (Rosario)

Geef een reactie